Tiedotteet

Viimeisimmät

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat kaikki SKYTin ajankohtaiset tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Ajankohtaista

Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:n ja Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:n liiketoiminnat yhdistyvät

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy sulautuu Savo-Karjalan Ympäristötutkimus osakeyhtiöön 30.6.2024. Sulautumisajankohdan jälkeen Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy:n toiminta osakeyhtiönä päättyy ja liiketoiminta jatkuu Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:n nimissä. Sulautumisen myötä myös kaikki sopimukset, velvoitteet ja vastuut siirtyvät Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:lle, jonka toiminta jatkuu omalla nimellä ja Y-tunnuksella 1869466-1.

Tavoitteena liiketoimintojen yhdistämisessä on ollut vahvistaa yhtiöiden toimintaa ja kilpailukykyä, laajentaa palveluvalikoimaa ja turvata alueelliset palvelut asiakkaille.

Yhtiön toimipaikkoina jatkavat edelleen Kuopio, Lappeenranta, Joensuu ja Kajaani. Yhdistymisprosessi ei edellytä asiakkailta tässä vaiheessa toimenpiteitä. Kaikki sovitut toimeksiannot ja tilatut palvelut hoidetaan sovitusti sekä olemassa olevien että tulevien tehtävien osalta.

Yhdistymisen myötä sähköposti- ja kotisivuosoitteemme muuttuvat alkaen 1.7.2024. Jatkossa meidät tavoittaa sähköpostilla etunimi.sukunimi@skyt.fi ja kotisivumme löytyvät osoitteesta www.skyt.fi. Aiemmin käytössä ollut @ymparistotutkimus.fi osoite on edelleen voimassa ainakin tämän vuoden loppuun asti.

Lisätietoja asiaan liittyen antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Jukka Hartikainen, jukka.hartikainen@skyt.fi tai puhelin 050 5960408.